NEVŞEHİR / AVANOS - Topaklı Ortaokulu

Topaklı Ortaokulu

Adres
TOPAKLI KÖYÜ YENİ MEVKİİ KAYSERİ SK. TOPAKLI BÖLGE TRAFIK MERKEZI BLOK NO 56 AVANOS / NEVŞEHİR
Vizyon
*Ne olmak istiyoruz? *Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. *Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. *Okulumuzda her gün herkes daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Biz; *Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak. *Onların bilgili,tecrübeli,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak. *21.yy gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak.
KALORİFER
Ulaşım
Okulumuz il merkezine 70 km, ilçe merkezinede 50 km uzaklıktadır.Ankara -Kayseri karayolu üzerinde bulunan konumumuz itibarı ile Türkiye´nin her yerine rahatlıkla ulaşım sağlanabilir.
Servis Bilgisi
Öğretmen servisi yoktur. Öğretmenlerimiz Kayseri, Avanos ve Kozaklı´dan kendi imkanları ile ulaşımı sağlamaktadır. Kozaklı´dan ve Kayseri´den yarım saatte bir kalkan ilçe minibüsü ile okulumuza ulaşım sağlanabilir.
Topaklı Köyü Avanos Nevşehir